Online-verhalen

Ik gooi er vanmorgen even een miniblogje tussendoor. Gisteravond laat vatte ik namelijk het plan op om eindelijk eens een paar van mijn eerder gepubliceerde korte verhalen (van 1500 woorden of minder) online te plaatsen. Vanmorgen heb ik maar meteen de daad bij het woord gevoegd.

Onder het kopje ‘Online-verhalen’ heb ik drie verhalen integraal geplaatst. Verder heb ik van twee verhalen de links gegeven naar de website ikvertel.nl. Onder het kopje  ‘120W’ plaatste ik al eerder de links naar een aantal van mijn microverhaaltjes op 120W.nl.

Ik ben benieuwd of er reacties volgen. Er zijn denk ik best veel mensen die al dat gefilosofeer over je schrijven maar liever overslaan en gewoon een verhaal willen lezen, zodat ze weten waar je het nu eigenlijk over hebt. 😉

2 reacties op “Online-verhalen

  1. Marije schreef:

    Zowel het gefilosofeer over schrijven als de verhalen zelf vind ik erg leuk om te lezen! 😉 Zojuist twee 120W verhaaltjes van je gelezen en ik vond vooral ‘Interstellaire bagage’ erg leuk! Ik ga later zeker verder rondlezen op je blog! Leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s