Race door de tijd

Vandaag (26 oktober) kwam mijn eerste ebook uit bij H!P Publishing: http://www.hippublishing.nl

‘Race door de tijd’ (15+) is het eerste deel van Maya’s spannende tijdreisverhaal. Begin 2023 (waarschijnlijk in april), komt deel twee uit. De titel wordt ‘Gevangene van de tijd’. In dat vervolg belandt Maya niet in het verleden, maar in een minstens zo gevaarlijke verre toekomst…

Flaptekst ‘Race door de tijd’:

Maya’s toekomstdroom lijkt in vervulling te gaan als ze samen met haar jeugdvriend Arne wordt toegelaten op de Tijdreisfaculteit van de Magische Academie. Maar op een kwade dag spat die droom uiteen. Maya belandt niet in de toekomst, maar in de wrede Vikingwereld van de negende eeuw, waar ze niet alleen haar eigen leven, maar ook dat van Arne moet zien te redden …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s