Mijn vernieuwde site in de grondverf. Wordt vervolgd.

Bij het vernieuwen van de site heb ik mijn uitgangspunt aangepast. Bij de allereerste opzet had ik me vooral ten doel gesteld om zo volledig mogelijk te zijn. Volgens mij was dat redelijk gelukt, té goed waarschijnlijk. Ik vermoed achteraf dat slechts weinig mensen die mijn site bezochten al die koppen en toelichtingen van a tot z gelezen en bekeken hebben. Ja, en dan schiet je je doel voorbij en bereik je het tegenovergestelde van wat je voor ogen stond.

De nieuwe opzet heb ik zo praktisch mogelijk proberen te houden. Uitgangspunt is nu dat iemand die iets over mij en mijn schrijfsels wil weten, meteen moet kunnen zien waar hij/zij moet zoeken.
Wie alleen wil weten wie ik ben, voor welke doelgroep en in welke genres ik schrijf of wat ik tot op heden publiceerde, heeft aan de eerste twee koppen/tabbladen (‘Wat schrijf ik’ en ‘Publicaties’) voldoende.
Maar wie mij beter kent en dat allemaal al zo’n beetje weet, is misschien nieuwsgieriger naar waar ik mee bezig ben en wat mijn verdere schrijfplannen zijn. Zo iemand kan dan bij de volgende twee tabbladen (‘in productie’ en ‘Plannen’) terecht. De komende week ga ik dat verder uitwerken.
Eén ding is zeker. Die nieuwe opzet dwingt mij om mijn site vaker te updaten. Dat ben ik ook absoluut van plan. Anders val ik met die nieuwe opzet al snel door de mand en had ik net zo goed alles bij het oude kunnen houden …

3 reacties op “Mijn vernieuwde site in de grondverf. Wordt vervolgd.

 1. Michiel schreef:

  Ziet er allemaal mooi uit Hay. 🙂 (Y)
  En… opzet ook geslaagd?

  • Ha Michiel.
   Jawel, de renovatie is voorlopig afgerond. Ik denk dat mijn site er nu overzichtelijker uitziet. Verder blijft het een kwestie van regelmatig updaten en geen twee maanden wachten met het plaatsen van een nieuwe blog. Ik denk aan een frequentie van een of twee keer in de maand. Maar als ik niet echt iets nieuws te melden heb, kan het ook een keer wat langer duren.
   Ik neem ook eens een kijkje op jouw blog!

 2. Michiel schreef:

  Hey Hay,

  Dat is een goede insteek! Zelf probeer ik 2-3 keer per maand wat te plaatsen, maar het is nog allemaal kakelvers en ik wil eens kijken hoe het gaat. In elk geval een stok achter de deur, wat jij ook al zei.
  Ik denk dat ik nog wel eens bij je aan klop voor tips.
  Dankje! Ik hoop dat je het leuk vindt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s