Traisha en het Ei

‘Traisha en het Ei’ wordt de titel van mijn bundel met fantasyverhalen, die komende herfst (oktober of november) gaat verschijnen bij uitgeverij Eigenwijs. Daarin worden in elk geval een zestal fantastische verhalen gebundeld die in de periode 2009 t/m 2013 gepubliceerd werden in het tijdschrift Pure Fantasy en een aantal wedstrijdbundels, waaronder de drie edities van de Fantasy Strijd Brugge.
Daarnaast wil ik minimaal twee nooit eerder gepubliceerde verhalen opnemen. Die staan allebei nog in de grondverf. Een van die twee is een ouder verhaal, dat ik in 2011 instuurde voor de Unleash Award, de helaas samen met Pure Fantasy ter ziele gegane schrijfwedstrijd. Dankzij de uitstekende juryrapporten (onder andere van Peter Schaap) denk ik dat het verhaal het verdient om herschreven en alsnog gepubliceerd te worden. Het andere verhaal is splinternieuw en (net zoals ‘Shogi’) geïnspireerd door de Griekse mythologie. Als ik het zoals gepland weet af te ronden, wordt het met afstand het langste verhaal in de bundel, die zoals het er nu uitziet 200 tot 260 pagina’s zal gaan tellen.

Zo gauw het bovenstaande wat definitiever wordt (ik denk zo rond augustus), kom ik wat uitgebreider op de bundel terug. Als voorproefje zal ik vast de (voorlopige) cover laten zien.

2014-01-29 coverontwerp bundel Eigenzinnig - versie A

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s