Mijn allereerste blog

Dit wordt dus de allereerste post van mijn allereerste blog. Dat is een bijzonder moment voor mij, maar uiteraard niet voor de lezers, omdat intussen half Nederland zijn of haar eigen blog heeft.

Heb ik iets spectaculairs aan die zee van blogs toe te voegen? Dat is niet mijn opzet. Zoals de naam al zegt, start ik deze blog op om schrijfgenoten en andere geïnteresseerden op de hoogte te houden van mijn schrijverijen. Een nuttige bijkomstigheid daarvan is dat ik mezelf via deze blog dwing om minimaal elke week mijn schrijven te evalueren.

De komende weken neem ik de tijd om mijn blog zowel qua inhoud als qua vormgeving verder te gaan vullen. Het eerste stapje is vast gezet. Pas als ik tevreden ben over het resultaat, ga ik voorzichtig enige ruchtbaarheid aan mijn blog geven. Tot dan heet ik toevallige bezoekers van harte welkom…

Hay van den Munckhof

Eén reactie op “Mijn allereerste blog

  1. Het is een tikkeltje vreemd om op jezelf te reageren, maar dit is dan ook enkel een test.
    In de vorige uitvoering deden de reacties niet wat ze zouden moeten doen, werken dus!

    Hay

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s