Fantasyverhalen

Niet alles wat ik schrijf, is historisch. Integendeel, tussen 2006 en 2015 hoorden mijn meeste pennenvruchten in het fantastische genre thuis. Tegenwoordig wissel ik het af, al is de verhouding wel omgekeerd, meestal historisch en af en toe fantastisch. Recent leverde mij dat nog twee leuke nieuwe publicaties op. Mijn verhaal ‘Een hemels leven’ in Ganymedes 17 (jaarbundel voor fantasy, SF en horror) is een primeur en later dit jaar verschijnt ook voor het eerst een van mijn verhalen (‘Nachtwandeling’) in het tijdschrift Fantastische Vertellingen.

 

Tussen 2009 en 2014 verschenen mijn verhalen met regelmaat in tijdschriften als Pure Fantasy en in diverse bundels. In 2014 werden de negen beste verhalen samen gepubliceerd in ‘Traisha en het Ei’. Die bundel kwam uit bij Uitgeverij EigenZinnig en kreeg mooie viersterrenrecensies, onder andere op Hebban. Drie recensies plaats ik hieronder:

https://www.hebban.nl/recensies/tanja-krone-over-traisha-en-het-ei

http://www.fantasyboeken.org/recensie-hay-van-den-munckhof-traisha-en-het-ei/

http://www.thrillers-leestafel.info/hay-van-den-munckhof/

‘Traisha en het Ei’ is bestelbaar bij alle boekhandels en webshops, maar het is slimmer om het boek via de uitgeverij te bestellen. Daar krijg je namelijk bij aanschaf van de bundel de ebook-versie nu gratis! Voor € 3,99 is dat ebook daar overigens ook apart te bestellen.

http://www.uitgeverijeigenzinnig.nl/index.php?item=traisha-en-het-ei&action=article&group_id=20000003&aid=85&lang=nl

PS:
Mocht de bundel uitverkocht raken, stuur dan een berichtje naar hayvdmunckhof@gmail.com om het boek zo lang de voorraad strekt rechtstreeks bij mij te bestellen. Ik neem in dat geval de portokosten voor mijn rekening.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s